My Bike Life Blog

Zoveel leuks weer mee mogen maken :-)


Home 2009/10 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020

The Bikes in my Life Old-Website

2020
26 juli 2020

Montage bandenspanningsmeter


foto's > < fotos

Image

M'n OppersteBeste Motormaatje heeft op fantastische wijze een houder voor mn bandenspanningsmeter systeempje gemaakt en gemonteerd. Ben er Superblij mee!!

21 juni t/m 1 juli

Sauerland - Moezel


foto's > < fotos


Image

Yes :-) Yippie!!! Motorvakantie Duitsland. Na weken gedacht te hebben dat het deze zomer er niet van zou komen vanwege Het Coronavirus, gaat het gelukkig toch gebeuren. Het Club off Newchurch festival in Oostenrijk is gecanceled, vandaar dat we gekozen hebben voor een tour dichter bij huis door Duitsland. Beginnend naar Winterberg, met Marcel, Jarno en Rob. Super gezellig en ondanks het gestoei met de nieuwe zumo XT mooie motortochten gereden.Bezoekje gebracht aan Astrid in Paderborn en met haar een leuk tochtje gereden naar het Fahrhaus an der Diemelsee, Top haar weer even gezien te hebben. Verder nog een fantastische dag op een gehuurde e-mountainbike beleefd, pittig parcour gereden met een mega heavy stijle helling dat was wel even flink zweten.Na heerlijke dagen in Winterberg een geweldig mooie route naar Treis-Karden gereden. Deze heb ik van www.mooiemotor.nl gehaald, dank nog daarvoor. Ook aan de moezel heerlijke dagen gehad, super mooi gereden en lekker gewandeld naar Cochem. Al met al een Topvakantie, veel mooie routes gereden, hééél veel lekkers gegeten en topweer gehad, alleen op de terugreis 2 kleine buitjes, wat een geluk weer,er was zoveel naars voorspeld.


Image23 febr

Motorbeurs Utrecht


Image

Yes :-) Het motorseizoen is weer begonnen!! Superleuke dag gehad met m'n motormaatje en weer héél veel motorleuks/moois gezien. Van een aardige meneer van de 100 jarig bestaande Putoline een superleuk jack gekregen, wat een leuke verassing was dat!